Tadaaaaaa !!!

Ehem ! Assalamualaikum.. ngeee

1st entry ~ adeh ! tatao nak cerita apee.. ermmm2.. nak cite ape ek.. aiyoo tambi ! susa laa.. haa okey ! First nak guna gelaran diri ape ek ? Aku ? er tak biasa gune >.<" I ? er memang tak la kott 0_0" den ? Saya ? haa okeyy maybe antara den atau saya kott ^o^, naaa pastu ? adesss = ="

Haa ! Gotcha !! I got da Idea :DD
Thanks to ehem My Anataaaaaa yang dah buatkan design blog P e r i g i K o t ? ! hee ~ Thanks yaa :D and  Thanks for my frennnnnz Mynord ! yang dah bagi pelbagai jenis blog sebagai contoh nak tambah2 gadget dan sebagainya ! ngee :D

Okeh ! enough from me la kott untuk 1st entry ni.. maybe bahasa akan diperbetulkan lagi dan kosa2 kata semua akan dieditkan semula.. bhaha ! ayat tunggang langgang kott :DD 

SELAMAT BERPUASA kepada seluruh umat Islam ! :3

4 comments:

anwarjapanese said...

haha sabaq anata ! :p

Fujiwara said...

LoL @@ ~ yeahh2 ~ sabaq di bulan ramadhan ^^,

khairy Ramulo said...

blog kiter mcm samer larh !
;)

Fujiwara said...

hahah ! ye ek ~ :DD


up