FB mengom !

Assalamualaikum ! :D

Tader mood rasenya nak online bila FB buat hal.. adeh >.<" selalu nye saya okey je bab2 FB neh.. er tatao plak tetibe malam ni terasa macam ~ em macam bad mood kott.. adeh = =" Dengan FB nya yang tak boleh tekan Like.. macam2 hal tul.. hmm rase nya lau takat Fb tak kisah sangat kott.. 

Tapi yang buat lebih bad mood nya saya tak dapat join KEMBARA KLCC yang dianjurkan oleh RJ Usher under Hellofm >.<" dan tidak dapat pergi ke kL pada 13hb ni jugak = =" Sepatutnya walaupun saya tak pergi ke KLCC , saya akan berada di sekitar Sogo dan Masjid India saja.. Tapi nampaknya memang dalam angan2 saje laa... Disebabkan date pada 13hb ni ditunda pada sabtu minggu hadapannya (>.<)"

Haisyhh ~ ta memasal je benda kecik camni pun nak kecah o(╥﹏╥)o



> Budak kecik neh plak jadik mangsa ! pinjam pic saje ^^, >

2 comments:

anwarjapanese said...

adeh . . . si kiragus pon tak jadi pergi . . . tunggu na kensel je neh sob o(╥﹏╥)o

tajuk entry macam saja ke kat sini

http://apeponboleyhnuwa.blogspot.com/2011/08/1-spontaneous-thursday-facebook-mengomm.html

Fujiwara said...

aa :haah: :flowerdie: facebook mengom ek ~ tak keperasanan plak = ="


up