Favourite Magazines

Taraaa !! Assalamualaikum ^^,

Yeahh ! Hari ini saya telah mendapatkan majalah UJANG Bumper Puasa ^^, Puas kottt mencari majalah ujang tu ~ Sebabnya saya dah pergi 3 buah 7E kesemuannya kata dah abis dijual.. huuuu >.<" Haru sekejap 2 3 hari :DD But then tadi saya pergi ke kedai buku and majalah tersebut ada lagi ^^, 


Yeahh ! Pastu ternampak pulak majalah Klik neh yang terpampang gambar Lee Min Ho ! hohoho ! pe laeii.. ambikk ! jangan tak hambekk ^^,



* Layan la yek korang majalah2 sebegini.. bhohoho :DD

Wasallam ^^,

8 comments:

cik sakdi said...

hah,, ujang memang fav 4 ever tau. :D

Fujiwara said...

yeahh ^^, grr !~ walaupun bumper dia rm1o suda.. haha :DD

faRHa@miSS Vio said...

kite suke KLIK .....

Anyyss Shuhaimi said...

dah lama tak baca mag ujang.

anwarjapanese said...

btol3 . lama plak trase ta melayan mag ujang , nak kata dah bujang ke blom, lama dah membujang neh . Bhahahah ~

Fujiwara said...

farha miss vio : aa ^^, mag kLik tu dia cmpur ngn luar negara ! tuh yang beh ! bhaha

Anyyss shuhaimi : bhohoh ! la neh ujang beh2 gak kott.. lagi2 ada la kartunis baru :DD

Anata Anwarjapanese : bhaha ! perlu ke mag ujang dilayan orang bujang2 saje ? bhohoho ~

anamizu said...

dah lame cik ana x beli majalah ujang nih..hehe

Fujiwara said...

hahah.. la neh ujang pun da beh cik ana ! jumjom beli.. chewahh ~ cam pomot lak.. muekeke :DD


up