Best song l(^^,)v

Ting T0ng !! Assalamualaikum :DD

Heeeeiii tak saba rasenya nak update blog neh.. Bhahaha ! Salah satu sebabnya adalah tak sabar nak berkongsi tentang 2 buah lagu yang baru saya perolehi di dalam youtube ^^, Dekat sebulan jugak la saya tunggu lagu ni untuk di download ! Bhahaha :DD tak bertauliah sungguh ^^,

Okeh ! Lagu yang pertama adalah lagu dari KRU - 3 Kata ! Sukaaaaa sangat dengan Lirik dia yang ada campur2 kan meaning maksud dan perkataan ! bhaha !
gedikkz >.<"

Wo ai ni
I love you
Aku cinta padamu
Naan unnai kathalikaraen
Saranghaeyo
Aishiteru

Jom dengarkan lagu KRU - 3 Kata :DD


P/s: Sedeynya nak upload video dia tak boleh plak >.<" Sini saya kongsi link saje ye T_T

>>>><<<<

Okeh ! Lagu yang kedua ialah lagu dari Alif Satar - Lelaki seperti aku
Lagu ini santai sajeee ! hohoho :DD



Jom dengarkan lagu Alif Satar - Lelaki seperti aku :DD

video


Sekian saja :DD Wasallam ^^,

10 comments:

anwarjapanese said...

best2! :d 3 kali ulang dah. . lagi2 lagu kRU tuh :d

Fujiwara said...

aa ! Beh2 kan kan ~ owg tyme pes2 dengar pun da ase best ! dok carik lam utube tyme tuh tak kuo full vision dia lagi ^^,

anwarjapanese said...

full version la anata :d ihik ;d , pes2 dengaq kRU uh . . terngiang2 lagi neyh, pape pong ! , Slamat Bersahor ek ek ! ;d

Fujiwara said...

boo !! wrong typing laa >.<" aa.. samat sahur :DD

Mohammad Anuar said...

lelaki sprti aku!

Fujiwara said...

bhaha :DD

Oppa Kudin Nz said...

a'ah,memg best lah :)

Fujiwara said...

yeahhh :)

AreNieZa said...

hai my dear farihah.. waa.. suke laku 3 kata yek.. tu lagu blog Are Nieza.. kite berkongsi minat lagu yang sme nih.. =).. anyway.. Arenieza, tggu lagu nih kt tenet da lme gak.. then, dpt gak.. lagu tu nieza dpt da sebulan da.. =) Arenieza follow kamo0.. follow me back ok.. blog kamo0 menarik..

Fujiwara said...

LoL @@" ye ek ! haa ~ wokey ! thanks fer da following :)


up