Mood Thesis !

Hohoho ~ Assalamualaikum :D

Tudiaaa dekat 2 bulan blog berabuk ~ ohokk 
Ianya disebabkan busy berpraktikal la tuh ~ Muahaha
Busy la sanat annnn ~ gomen je ponggg ~ Lawl 

Oke back to da tajuk la kan ~
MOOD THESIS gituuuu !
Neh dok ber "key in" SPSS la plakk after questionnaires dapat collect semula dr staf ~ Hee
Dok pulun seminggu kottt nak cukop kan 60 qs ~ 
Tu pun nasib baik buat dalam admin je dalam gomen plak tu ~
Kalau buat untuk pekerja swasta ? Haa xke mampuihhhh den nak collect semula -_-
Sambil2 key in data sempat la jugak dok hapdate blog neh ~ hoho 

Then secara tiba2 plak dengar depa menjerittt GOLLLLL !! grrr awat la mak ngn adik den neh suka noh tgok bola ?! haeee ~ tahu lah JDT lawan Selangor malam neh  >.<" 
Sabo jelahhh 

erkk ?! okeh dah meleret ke bola plak dah ~ huehuehue
oke2lahhh nak proceed buat graph plak lahh ~
K bubye ! haha 

2 comments:

.::: Princess MOMOY :::. said...

haha...lawak lah dear nih.
ok all the best for thesis ok.
hope dapat siapkan. boringnya template kita jadi mcm nih

Fujiwara said...

haha tenkiuu :D
btw , tesis kite dah siap dah :)
dah abes study dah pun :) tgal tgu convo je I-Allah :D
and dok mencari2 kerja dah sekarang ni :D


up