whateverrrrr !!

Assalamualaikum :DD

Hurm2 ~ ari neh masuk sudaaa 6 Syawal bermakna sudah 6 hari kita beraya :DD Haaa ! Korang raya sakan kee ?? ! dapat wet raya banyak tak neh ? ! Tudiaaaa ~ kompem berkepok2 kannnn korang kannn ^^, 

Ermm = = takde ape nak diceritakan sangat.. Hari sabtu semalam ada la jugak p bandar jalan2 kat Wetex Parade Muar tu... Jalan2 punya jalan jumpa la member.. Borak2 kejap okeh chaw ! Then niat utama nak ke bandar tu nak beli novel la kan apeee lagi ! muekeke :DD 
Haaa amekkk kaw ! sekali balun 2 novel terus ~ Mata dah dok kelabu asap dah neh nak pilih yang mana satu.. baca sinopsis yang neh macam best... baca sinopsis yang len plakkk cam best jugak.. Grrr ! payah tul laa lau baca semua rase nak beliiii jaaa :DD hee tapi xdan la kannn nak amek semua kannn ^^, Haa dok la p membeli AKULAH CINDERELLA dan YES BOS ! layannnnnkan sajeee hati neh nak yang mana :)

Then, lepas dapat novel tu terpandanglah Angrybird kat salah satu shop neh.. uyohhh !! banyak seyy ! wahaha :DD Terkenan plakk kat gambaq2 angrybird ^^, Cekau2 lerr nak yang manaaa ! Beliii jangan ta beli ! Y0sh !!!! 

Penat berjalan ~ Mekdi tymeee ! Itadakimasss ^^,

Hereee :DD

Angrybird :D

McChicken sudaaa :DD

Apeeeeee >.<"


*p/s: Can i say dat i'm REALLY miss my anata right now ! Sob sobs T^T 


2 comments:

anwarjapanese said...

*p/s: Can i say dat i'm REALLY miss my anata right now ! Sob sobs T^T


*miss you to >_<*

Fujiwara said...

o(╥﹏╥)o


up