1st Week di Melaka

Ehem2 !! Assalamualaikum :DD

Haa tudiaaa... dah seminggu sudah di melaka tanpa internet dan dannnn memulakan perjalanan hidup sebagai student di Kampus Bandaraya Melaka :DD Haaa ambekkk.. First2 class dah kene memanjat tangga sampai ke tingkat 8 ! Disebabkan Liff keramaian student yang dok tunggu = = cettt ~ 
Sempot2 laaa hape lagii an >.< Dah sampai kelasss seb baik ada econ ! 
Menggegel plakk lepas tu.. adess = =

P/s: Kalau nk tahu den neh haa tak suka bawak sweater ^^, 
Memberatkan beg ja kan kan :DD

Haa sambung cerita, kononnya first class p la awal sikit an dlm 15minit awal...
 Dok la tunggu lecturer MGT masuk dah around 20min pun tak muncul2 lagi lec nyee.. Haa pe lagiii memaseng pun balekk laaa.. Dah tader lecturer kan nk watpe tunggu lagi ^^, Ye x :DD 
Tapi yang tak best nye timetable hari isnin ada kelas malam lak tuuuu bersama EN IDRIS = = huuuu >.< muka siyes manjang... Dia buat lawak pun xdan nak gelakk.. hukhuk ! 

Hee ! Camneh kott ngupe siyess nyee ^^,


Okeh , Then cerita yang len plakk.... Hari rabu ari tuu housemate ada belanja steamboat kat Johnny tempat dia bekerja part time masa cuti 4 bulan rituh :DD dah nama pun kerja kat situ kompem2 la ada diskaun kann ! Haaa tuh yang dia dok belanja kami bersepuluh orang ^^, Mekasih yee kepada cik Ili Farhana kite neh :DD


Hee ^^,

Haa masa p Johnny dekat DP tuh dok la naik kereta Myvi, kereta kepada member BF nyee Afiqah Rahmat a.k.a Kimo :DD Dah sampai ke park kete dok la letak2 buku semua lam kete tuh, xkan laa nk bawak jugak kott p ke DP tuh an = = dengan botol ayo n pensil box saya lotak kat bawah kaki >.< Time nak balek ke rumah dah malam sudaaa = = sebab nya acara makan2 tu selepas magrib.. hee , saya laaaa yg dijadikan mangsa untuk drive balik ke rumah ^^, Haisyyy ~ 

Hah ! time tuh sempat gak laaa sesat2 di Jonker Walk.. miahaha ! 
neh semua mynord punya pasal salah tunjuk jalan... bwahaha :DD Tapi pusing punya pusing ~ akherrrnyaaaa sampai jugakkk di rumah ^^, TAPIIIII !! yang nak dijadikan ceritaaaaa, my pensil box tertinggal dalam kete tuuuu o(╥﹏╥)  Kalau setakat botol ayoo tertinggal tak kesah la jugakk ! neh pensil box = = Memacam kottt ada lam pensil box tuuu.. Dah laa kete tuh suda kembali ke tuan asal nyee >.< Da ask to kimo suruh tengok2 kan semulaaaa,, katenyaaa xdakkk... huwarrrrr 
o(╥﹏╥)o  xkan laaa nak kata saya neh hilang ingatan kottt tak ingat letak pensil box tu dekat maneee... sobs sob.. sampai la neh tak jumpa pensil box lagii 

>.<" pLsssss jangan wat reteeee yeee o(╥﹏╥)o


Sobs sobs 
Agak2 boleh tak dapat balik my pensil box = =

* Wasallam 

5 comments:

eill_hamku said...

cian adeekk... kenyang mkan stimboot smpei lupa pncil box.. bhahaha :loljudge: xkan pen2, liquic pper pon nk wat retteer kot :blur: bhahaha.. sabo ea dekk..hehehe..

Christian Tadeo said...

hello, nice blog you have, i am thinking you might like to exchange link with me so i can visit you everyday if i have my time, if you want to please visit back here and comment on the exchange link section so i know, thanks! http://literasura.blogspot.com

Fujiwara said...

angahhh ~ adehhh... tuh le pasal :sweat:

Pendamba Mawar said...

salah satu benda bharga tu.sian nya

Fujiwara said...

ye betul tu >.<


up